January 31, 2019

Den 23. januar 2019 var jeg med Lilholt og Shaka til en kirkekoncert i Brændkjærkirken i Kolding. Lilholt og Shaka gav en af deres akustiske koncerter, hvor de spillede og fortalte humoristiske og dybe historier til - og om musikke.

Jeg tog billeder, som så ofte før.

30....

January 20, 2019

Endelig bød vinteren på lidt kulde og klart vejr. Søndag eftermiddag blev brugt på en lang gåtur omkring Palsgaard gods - langs skov, strand og agerjord.

. Kameraet var med.

October 5, 2018

Årets efterårstur til Rom sammen med Helle var skøn som altid. Det var dejligt at gense vores kære romerske veninde Cristina - En uge med dejlig mad, god kaffe og skønt vejr!

Den blå time bliver brugt på fotografi. Mens jeg fotografere finder Helle en lille Café og...

August 13, 2018

Endnu en festival - og en af de gode :-)

På årets smukfest var jeg tilknyttet det eksterne presseområde og havde fornøjelsen at være sammen med gode venner - og nogle af landets dygtigste musikfotografer.

Vejret på årets Smukfest svingede fra sol og varme til øs-plask-re...

May 30, 2018

Endnu en forrygende Jelling Musikfestival er slut. Festivalen blev afviklet i skønt vejr og der var mange gode musikoplevelser. Vanen tro havde jeg mulighed for at fotografere fra "fotograven" og scenen ved enkelte lejligheder. Jeg havde også en 22 meter kran inkl. mas...

November 29, 2017

Det er en stor fornøjelse at vinde Digital FOTOs månedskonkurrence - og tilmed med et af mine billeder fra "ynglingsbyen" Rom.

Digital FOTO er et seriøst fagmagasin, som  udover fotovidenbringer, bringer "skarpe skud" fra professionelle og entusiaster.

October 2, 2017

Endnu en dejlig efterårsferie i Rom er nu afsluttet.

Ud over den dejlige mad, det gode vejr og de mange utrolige steder og bygninger, blev det også tid til en af mine ynglings fotodiscipliner - nemlig long exposure foto af landskab og monumenter i den blå time (tak til...

August 27, 2017

Smukfest 2017 havde besøg af den unge succesfulde amerikanske kunstner Alexa Meade. Jeg fulgte hende under skabelsen af hendes levende kunstværker - kunst hvor hun maler et 3D univers til en 2D fornemmelse.

Alexa Meade var et hyggeligt bekendtskab - en storartet kunstne...

August 8, 2017

Jeg fik, via en god kontakt i festivalbranchen, mulighed for at fotografere til en af Cirkus Summarums forestillinger i Aarhus. Det var en rigtig fin eftermiddag, med mange glade mennesker - på trods af et meget ustadigt vejr. Forestillingen formidlede, på bedste vis,...

August 1, 2017

En af mine ynglingsdiscipliner inden for foto er macrofotografi. Jeg kæmper hvert år med at fange de flyvende insekter i luften - med øjet skarpt og med en lukkerhastighed som viser vingernes bevægelse.

Kompositionen er også vigtig, således man er i "kontakt" med objekt...

Please reload

BLOG